top of page

** INSPIRE in the media: Trends Magazine** – “Een goede begeleiding bij de aankoop is me

INSPIRE property experts in Trends Magazine

Voor de “Special Buitenlands Vastgoed” van Trends Magazine werd INSPIRE CEO Raf Jacobs geconsulteerd als expert. En daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!

Speciaal voor jou gaan wij nog een stap verder en nodigen jou uit voor onze webinars (online info-sessies) over het kopen van een woning in Spanje.


Trends is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in België en is dan ook dé wekelijks geliefkoosde lectuur voor voornamelijk kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers en personen die een vrij beroep uitvoeren.

Elke zomer lanceert Trends een special rond ‘Buitenlands Vastgoed’ en ook dit jaar werd Raf ingeschakeld om de inhoud van het artikel te spijzen.

Wat staat er zoal in het artikel: – “De beste onderhandelaar krijgt de beste deal” – “Het is in Spanje tot 30 procent goedkoper om te leven dan hier (in België)” – “Bijna twee op de drie (59%) respondenten wil een woning in het Zuid-Europese land omwille van de hogere levenskwaliteit.” – “De prijzen zullen overal in Spanje dalen, maar het is een complex en geen homogeen gegeven.” – “Voor wie wil kopen als een belegging, heeft Raf Jacobs één advies: koop in de steden, niet aan de kust.”


En INSPIRE inspireert verder!

–> HOE BEGIN JIJ AAN JE AANKOOP? Bekijk onze gratis online info-sessie opnieuw!

Op 22 en 29 juli organiseerden we een “SPANJE VASTGOED WEBINAR” waar Raf je de volgende topics zal uit de doeken deed:

  1. Spanje is niet België: hoe werkt immo (niet) in Spanje?

  2. Is het een goed moment om te kopen?

  3. Waar moet je vandaag extra op letten?

  4. Waar vind je de beste deals?

  5. Hoe weet je of de prijs goed is?

  6. Er zijn zoveel immokantoren… hoe weet je wie goed is?

  7. Bestaande woning of nieuwbouw?

  8. Hoe kunnen wij jou begeleiden?

  9. … en JOUW VRAGEN!

bottom of page